"Wij zijn er voor iedereen die tekent, schildert of boetseert."

Flokstra is bijna 50 jaar een begrip in Groningen geweest. Sinds begin 2019 zijn wij verder gegaan onder de naam Van Beek Art Supplies. In onze speciaalzaak aan de Stoeldraaierstraat verkopen wij een ruim assortiment aan materialen zoals houtskool, grafiet, kleurpotloden, markers en diverse soorten verf en drukinkten. Ook kan je bij ons terecht voor verschillende soorten ondergronden zoals papier, doeken en linnen. Eigenlijk hebben wij hier alles wat je nodig hebt om jezelf mee uit te drukken, of om gewoon iets moois mee te maken.

Joke Vos, filiaalmanager Flokstra –Van Beek Art SuppliesJoke Vos, filiaalmanager Flokstra –Van Beek Art Supplies

Iedereen die hier werkt heeft een kunstachtergrond en een enorme passie voor het vak. Een aantal van ons geeft ook les op het gebied van beeldende kunst. Dankzij onze gezamenlijke kennis, kunnen we de klanten altijd goed helpen. Dat is denk ik ook de reden dat zij steeds weer bij ons terugkomen.

Groningen is echt een gezellige jonge stad waar eigenlijk alles te vinden is. Ook weten steeds meer toeristen en internationale studenten onze mooie stad te vinden; dat vinden wij alleen maar leuk!

Delen: