"Er heerst hier altijd een hele goede vibe!"

Voordat we deze locatie aan het Zuiderdiep hadden, heb ik al een aantal jaar een kapsalon in Hoogezand gehad. Ondanks dat we daar succesvol waren, wilde ik graag doorgroeien en nog meer uitgedaagd worden. Nu zitten we alweer bijna een jaar in Groningen! Naast het knippen verkopen wij ook allerlei exclusieve parfums, die je eigenlijk alleen bij ons kan kopen. Heel veel merken die hier staan, zijn geïnspireerd door de profvoetballers die hier komen.

Riklis Karto, eigenaar van Riklis KartoRiklis Karto, eigenaar van Riklis Karto

Onze klanten komt hier voor onze kennis en vakmanschap, maar vaak hebben wij ook een hele persoonlijke relatie. Dan sparren we over studie, werk, of over het leven in het algemeen. Voor mij is het een goede dag als we de klant en ik naar huis gaan en we beiden terugdenken over de gesprekken die wij gevoerd hebben. Ik hoor vaak dat klanten zich erg goed voelen als ze bij ons wegkomen, dat is eigenlijk het mooiste compliment wat je kan krijgen.

Toen ik zestien was heb ik mijn laatste geld mijn eerste tondeuse gekocht. Voor € 2,50 ben ik toentertijd mijn vrienden gaan knippen. Sinds dat moment heb ik ontzettend hard gevochten om hier te komen. Nu probeer ik op mijn manier Groningen ook echt op de kaart te zetten!

Delen: