"Als een klant hier is uitgewinkeld, kan het zo maar zijn dat we daarna nog een uur nog staan te kletsen."

In februari zit ik hier alweer zes jaar in de Zwanestraat. Mijn winkel is eigenlijk een beetje een mancave, met een relaxte doe-maar-normaal-sfeer en een unieke herenkledingcollectie. Wij hebben een hele mooie klantenkring die van dit sfeertje én van onze collectie houdt. Ik denk dat wij heel sterk zijn in de unieke merken die hier liggen. Ook proberen wij zoveel mogelijk merken te verkopen die “schoon” zijn.

Clement Popma, eigenaar Cleding RaadClement Popma, eigenaar Cleding Raad

Los van de al bekendere merken zoals Peak Performance, Scotch and Soda en Patagonia, verkopen wij ook opkomende merken zoals Butcher of Blue en Krakatau Wear. Wij staan voor kwalitatieve merken en willen ons echt onderscheiden van de rest. Klanten moet je blijven verrassen, daarom ben en blijf ik altijd op zoek naar nieuwe toffe merken om aan onze collectie toe te voegen.

Je merkt dat Groningen groter wordt en dat het steeds meer mensen van buiten de stad aantrekt. De stad bruist echt! Wij hebben inmiddels ook veel vaste klanten die niet in Groningen wonen, maar die hier toch graag komen shoppen.

Delen: