"Mijn broer en ik zijn hier bij wijze van spreken onder de toonbank geboren."

Al meer dan 142 jaar is onze hoedenspeciaalzaak gevestigd in dit mooie pand aan de Oosterstraat. Klanten komen – soms van mijlenver – naar de winkel. Voor onze kwaliteitsproducten én voor de aandacht die wij de klant geven. Ons assortiment bestaat uit hoeden en petten, maar ook modeaccessoires zoals vlinderdassen en wandelstokken. De winkel bestaat al erg lang, maar onze producten gaan altijd met de tijd mee.

Sietze Bakker, mede-eigenaar van H. Witting & ZoonSietze Bakker, mede-eigenaar van H. Witting & Zoon

Wist je dat wij zelf ook petten en hoeden ontwerpen en produceren? Daar zit flink wat passie achter! We zorgen ervoor dat de producten altijd een goede pasvorm hebben en dat je een eerlijke prijs betaalt voor hoogwaardige kwaliteit. Eén van de petten in onze lijn is een schipperspet genaamd “Groninger”, deze maken wij als sinds 1876!

Als je er over nadenkt is Groningen eigenlijk best een unieke stad. De relaxte sfeer, de doe-maar-normaal-mentaliteit, en het aanbod van unieke boetiekjes en speciaalzaken maakt Groningen toch wel heel speciaal. Als hier mensen van buiten de stad komen, zijn ze eigenlijk altijd net zo enthousiast!

Delen: