"Als een kind in de winkel je opeens een knuffel geeft, dan weet je waar je het voor doet."

Twee jaar geleden opende ik Hartendief aan de Oosterstraat. We zijn een conceptstore waar je met het hele gezin kunt ontspannen met een kopje koffie en gebak of lunch. We halen onze spullen bij lokale leveranciers zoals Baq en Koffiestation. Ook hebben we een speelhoek waar de kinderen zich kunnen vermaken. Wij verkopen kinderkleding in de maten 40-164. Daarnaast hebben wij ook allerlei accessoires zoals knuffels, boeken en speelgoed. Hartendief is echt een totaalplaatje!

Liesbeth Vonk, eigenaar van HartendiefLiesbeth Vonk, eigenaar van Hartendief

In de winkel vind je kleding van de bekendere merken, zoals Tumble ‘n Dry en Name it, maar ook hebben wij de wat minder bekende merken die je niet overal ziet. Eigenlijk is het belangrijkste dat de kleding goed blijft, zodat wanneer de kinderen eruit gegroeid zijn, ze de kleding kunnen doorgeven aan hun broertjes, zusjes of neefjes.

Ik ben een echte Stadjer en heb hier mijn hele leven ook gewoond. Groningen is echt een hele gemoedelijke en gezellige stad. Wij verkopen ook rammelaars met de Martinitoren erop, deze zijn razendpopulair! Ik denk dat mensen gewoon heel trots op onze stad zijn.

Delen: