"Er gaat vaak een wereld voor onze klanten open."

Onze lingerieboetiek zit hier al 23 jaar aan het begin van de Nieuwe Ebbingestraat, voor die tijd heeft er op deze plek ook altijd al een lingeriewinkel gezeten. Onze gepassioneerde lingerie-stylistes zijn zeer ervaren en worden regelmatig bijgeschoold. En dat is niet voor niets, je moet namelijk erg veel weten over pasvormen en materialen, om een goed advies te kunnen geven. Bovendien is geen enkele vrouw hetzelfde, daarom hebben wij meer dan 2000 bh’s in ons assortiment!

Roelie van der Vlis, eigenaar Lincherie GroningenRoelie van der Vlis, eigenaar Lincherie Groningen

Een goede bh is echt onmisbaar voor je garderobe, het is eigenlijk het belangrijkste kledingstuk wat je als vrouw kan bezitten. Het bepaalt namelijk niet alleen je silhouet, maar ook hoe je je voelt. Wist je dat ongeveer 70% van alle vrouwen een verkeerde bh-maat draagt? Dat is ook niet gek, want een vrouw verandert in haar leven ongeveer zes keer van cupmaat.

Ons belangrijkste doel is dat vrouwen hier weer terugkomen, dan weet je namelijk zeker dat ons advies goed is geweest. Natuurlijk moet de functionaliteit, styling en comfort van de lingerie goed zijn, daarom nemen we altijd ruim de tijd voor elke klant.

Delen: